Новият филм за историята на доста лудия Макс обещава да е един от блокбъстърите тази година. След като още в началото на разработването му Мел Гибсън отказа отново да изиграе главната роля, тя бе поета от един млад и обещаващ актьор – Том Харди. Той ни изненада с играта си във филми като “Черният рицар: Възраждане” (The Dark Knight Rises), “Беззаконие” (Lawless) и “Генезис” (Inception), така че няма съмнение, че тук също ще бъде жесток… и луд.

Новият трейлър за продукцията с име “Лудият Макс: Пътят на яростта” (Mad Max: Fury Road) е тук и показва още дивотии, които да очакваме. Виждаме главният лош в тази серия, който изглежда ужасяващо с някакво подобие на газова маска. Но, както казва Макс в този трейлър, не се знае кой е по-луд – той самият или всички останали.

В продукцията си партнират Том Харди, Чарлийз Терон и младата актриса, дъщеря на Лени Кравиц, Зоуи Кравиц (“X-Men: Първа вълна” и “Дивергенти”). Филмът, разбира се, е със сценарий и режисура на Джордж Милър, който режисира и първия филм “Лудият Макс” още през далечната 1979 г., така че очакваме много. Дали наистина новата серия ще застане достойно до предишните, е въпрос на време да разберем. Премиерата за България е на 15 май. Преди това вижте новия трейлър:

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS