galaxy s5

galaxy s5

Напоследък слуховете и информацията около Galaxy S5 Prime и Galaxy S5 mini не липсват, а сега колегите от GSMArena публикуваха документ, който разкрива продробности за екраните на новите устройства, както и за следващото поколение Galaxy Mega, за който се смяташе, че ще носи името Galaxy S5 Neo. Те са получи информацията от източник, който работи по режимът “Kids mode”.

samsung

Все още не може да бъде потвърдено със сигурност, че следващият голям коз на Samsung ще се казва Prime (Galaxy S5 G906), но колегите от GSMArena са убедени, че такова устройство има и ще го видим съвсем скоро. Изображението, което виждате по-горе разкрива детайли за екраните на няколко устройства, върху които Samsung работи. Първият смартфон ще бъде 5.2-инчов с WQHD резолюция от 2560 x 1440 пиксела. Също така разбираме, че кодовото име на Galaxy S5 G906 е KQ (Lentis).

Следващото устройство е Galaxy S5 mini G800 или K Mini (Atlantic), както служителят на компанията го знае. Той ще бъде с 4.5-инчов дисплей с резолюция от 1280 х 720 пиксела. По-рано имаше информация, че смартфонът ще бъде с процесор Snapdragon 800, но за нея все още няма потвърждение.

Samsung Galaxy G750, за който се смяташе, че ще бъде по-евтина версия на S5 и ще носи името Galaxy S5 Neo. Сега вече разбираме, че всъщност става дума за второ поколение Mega, което е с кодовото име K Mega (Vasta). Устройството ще е 6-инчов дисплей с резолюция от 1280 х 720 пиксела.