galaxy s6 edge

Очаквате ли с нетърпение да видите Galaxy S6? Е, може да не ви се наложи да чакате до неделя, защото тази сутрин изтекоха снимки на новия флагман на Samsung, като на тях се вижда и моделът Galaxy S6 Edge, който е с извит дисплей, подобно на Note Edge. Те са споделени във форум за xda-разработчици и показват новите топ смартфони на корейците един до друг, което потвърждава, че на 1 март ще видим две версии на #TheNextGalaxy.

samsungedge1.0

По-рано този месец Bloomberg писа, че Galaxy S6 ще бъде с извит от двете страни дисплей и съдейки по ъгъла, от който е направена снимката, тази информация се потвърждава. Тук се забелязва, че извивката при S6 Edge ще бъде доста по-деликатна от това, което видяхме при Note Edge, с по-малко място за икони. Както сами може да видите, отзад двете устройства доста си приличат.

Дали това наистина са новите хай-енд смартфони на Samsung? Остава да изчакаме до неделя, за да разберем всичко за дългоочакваните Galaxy S6 и Galaxy S6 Edge. Следете Smart News, за да научите всички подробности около събитието на корейския технологичен гигант, което ще се проведе на Световния мобилен конгрес в Барселона.