До премиерата на най-чакания филм за последните години остава малко повече от месец. „Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда“ (Star Wars: Episode VII – The Force Awakens) излиза по кината в цял свят на 18 декември и ще сте от малцинството, ако не сте поне малко радостни от този факт. Въпреки всичко обаче, Disney са изключително потайни и не пускат каквато и да е информация за историята на филма да излизе наяве. Каквото знаехме при излизането на първия трейлър преди около година, това знаем и сега.

Днес обаче можем да се насладим на нещо ново – официалните постери с герои от продукцията бяха пуснати на сайта на „Междузвездни войни“. По-долу можете да се порадвате на общо пет плаката – такъв за Хан Соло, Рей, Фин, злодеят Кило Рен и дори един с образа на Лея. Всички постери следват една и съща концепция и си приличат. Приличат си и по още нещо – в нито един от тях не се вижда Люк Скайуокър… Къде, по дяволите, е той?!

Е, това за сега е без значение. Вижте плакатите по-долу. А купихте ли си билети за първите прожекции на новия епизод „Междузвездни войни“? Няма време!

star-wars-vii-han-solo-poster

star-wars-vii-leia-poster

star-wars-vii-rey-poster

star-wars-vii-finn-poster

star-wars-vii-kylo-ren-poster