Samsung представи днес новите си смартфони от серия Galaxy A – A6 и A6+. Както съобщиха от компанията за Smartnews.bg, моделите са с по-мощна предна и задна камера, елегантен премиум дизайн и инфинити дисплея на Samsung

“В Samsung работим целенасочено да предоставим на нашите потребители най-доброто смартфон изживяване, като същевременно отговорим на техните практически нужди” – заяви по повод премиерата на двата модела Джун-хо Парк, вицепрезидент на глобалното планиране на продуктите в Mobile Electronics Business в Samsung Electronics – “Galaxy A6 и A6+ допълват голямото смартфон семейство на Samsung, като комбинират удобството с впечатляващата камера. Тя позволява на потребителите да заснемат, персонализират и споделят всеки специален момент, с което да изразят себе си по уникален начин.”

Двата нови модела улесняват снимането във всякакви условия. С адаптивната предна светодиодна светкавица, потребителите на Galaxy A6 и A6+ могат да създават стилни селфита през деня и нощта, а с ниско апертурният заден обектив, те могат да заснемат ясни снимки дори при слаба осветеност, без компромис с качеството на изображението.

Двойната камера на Galaxy A6+2 подобрява качеството на снимките чрез режима за фокусиране на живо Live Focus. С негова помощ заснемащият може да контролира дълбочината на полето и боке ефекта преди или дори след заснемането. Потребителите могат да обогатят снимките си с уникални мотиви за размазване на фона в различни форми, включително сърца, звезди и др.

Моделите предлагат също по-богат съраунд звук и по-пълноценно изживяване при гледане на филми и слушане на музика с високоговорителите на Dolby Atmos3, предоставяйки пълен набор от ниски до високочестотни тонове и изключителна чистота и наситено звучене. Вграденият в моделите инфинити дисплей на Samsung е със съотношение на екрана към телефона от 18.5:94. Неговите гладки извивки и метална конструкция са проектирани, така че да предложат максимална издръжливост и удобен захват без да се нарушава стилът на дисплея.

Samsung Galaxy A6 и A6+ ще бъдат достъпни на пазара в България в още през месец май, посочиха още от компанията. Двата модела ще се предлагат в черен, златен и лавандулов цвят.