Samsung представи днес новите си смартфони от серия Galaxy A – A6 и A6+. Както съобщиха от компанията за Smartnews.bg, моделите са с по-мощна предна и задна камера, елегантен премиум дизайн и инфинити дисплея на Samsung

„В Samsung работим целенасочено да предоставим на нашите потребители най-доброто смартфон изживяване, като същевременно отговорим на техните практически нужди“ – заяви по повод премиерата на двата модела Джун-хо Парк, вицепрезидент на глобалното планиране на продуктите в Mobile Electronics Business в Samsung Electronics – „Galaxy A6 и A6+ допълват голямото смартфон семейство на Samsung, като комбинират удобството с впечатляващата камера. Тя позволява на потребителите да заснемат, персонализират и споделят всеки специален момент, с което да изразят себе си по уникален начин.“

Двата нови модела улесняват снимането във всякакви условия. С адаптивната предна светодиодна светкавица, потребителите на Galaxy A6 и A6+ могат да създават стилни селфита през деня и нощта, а с ниско апертурният заден обектив, те могат да заснемат ясни снимки дори при слаба осветеност, без компромис с качеството на изображението.

Двойната камера на Galaxy A6+2 подобрява качеството на снимките чрез режима за фокусиране на живо Live Focus. С негова помощ заснемащият може да контролира дълбочината на полето и боке ефекта преди или дори след заснемането. Потребителите могат да обогатят снимките си с уникални мотиви за размазване на фона в различни форми, включително сърца, звезди и др.

Моделите предлагат също по-богат съраунд звук и по-пълноценно изживяване при гледане на филми и слушане на музика с високоговорителите на Dolby Atmos3, предоставяйки пълен набор от ниски до високочестотни тонове и изключителна чистота и наситено звучене. Вграденият в моделите инфинити дисплей на Samsung е със съотношение на екрана към телефона от 18.5:94. Неговите гладки извивки и метална конструкция са проектирани, така че да предложат максимална издръжливост и удобен захват без да се нарушава стилът на дисплея.

Samsung Galaxy A6 и A6+ ще бъдат достъпни на пазара в България в още през месец май, посочиха още от компанията. Двата модела ще се предлагат в черен, златен и лавандулов цвят.

Сподели
Предишна страницаИзпълнението на обновената стратегия на Сирма Груп дава първите си резултати
Следваща страницаУмните куфари Bluesmart фалираха
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.