видеонаблюдение

Tenda Technology, един от водещите производители на мрежово оборудване, обяви локална наличност на K4W-3TC – четириканален комплект за безжично HD видеонаблюдение. Системата е подходяща за приложение както в еднофамилни къщи, така и в заведения, магазини и офиси, тъй като мрежовият видеорекордер и камерите използват Wi-Fi връзка, което елиминира нуждата от полагане на Ethernet кабели.

Независимият Wi-Fi чип на ниво рутер, двойните антени за усилване на сигнала и професионалната технология за безжично предаване на Tenda повишават стабилния и силен сигнал. Системата е в състояние да произвежда ясно и плавно изображение, когато Wi-Fi сигналът покрива радиус от 200 м в открита среда или преминава през до 3 стени на закрито. Обновената 3MP (2304 x 1296) HD камера заснема ясно и деликатно изображение за наблюдение, като осигурява повече детайли и чисто ново визуално изживяване.

След като бъде включен, NVR автоматично търси, намира и добавя камери, без необходимост от допълнителни ръчни настройки. Въз основа на deep learning технологията за идентификация на изображения, камерите разпознават точно движението на фигурата, а останалите цели се филтрират, като по този начин значително се подобрява прецизността при алармиране.

Снабдена с два мощни прожектора и две инфрачервени светлини  с високочувствителни сензори за изображение, системата за видеонаблюдение осигурява нощно виждане, което е добре осветено и в цвят, като има три налични режима – интелигентен, пълноцветен и черно-бял. При отчитане на неоторизирано проникване в период на активирана аларма, се задейства звуков сигнал и бяла премигваща светлина, като едновременно с това се изпраща алармено съобщение до приложението TDSEE. Потребителите имат достъп до видеосъдържанието на мобилния си телефон навсякъде и по всяко време, когато са далеч от дома. Алармените съобщения се изпращат в реално време, за да се осигури максимално бърза ответна реакция. 

Tenda K4W-3TC се предлага от официалния дистрибутор Мост Компютърс на цена от около 330 лв. с ДДС и 36 месеца гаранционен период. 

Сподели
Предишна страницаКак ще изглежда метавселената?
Следваща страницаMeta ръкавици позволяват да усещаме VR обекти
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.