Световният лидер в областта на геймърските периферни устройства SteelSeries пусна на пазара най-новото поколение мишки със сензор, която се отличава с подобрена точност, бързина и ергономичност.

Устройството е снабдено с оптичен сензор „TrueMove Pro“ и има скорост от  450 инча в секунда (IPS). Новият сензор осигурява отлична стабилизация на мишката и премахва фалшивoто проследяване по време на бързи движения. 

Сенсей 10 е наследник на едноименната SteelSeries на мишката, която в продължение на десет години, определя стандарти според своята форма и изпълнение.

Формата му, която може бъде използвана с лявата ръка, като и с дясната ръка на играчите, други производители се опитаха да имитират, но никоя друга мишка не успя да постигне успеха на оригиналния Сенсей, които е обичан от стотици хиляди геймъри. Сенсей 10 съживява познатата форма с изцяло нов сензор, готов за топ състезания.

Универсалната форма с осем бутона позволява на играчите да бързо и, ако е необходимо, да променят стила на провеждане. Също така, с пет профила на вътрешни мемори, играчите могат да запазват настройките си, когато използвате мишката на различни уреди. В допълнение, превключвателите, проектирани да поддържат надеждността дори след 60 милиона кликвания, както и правенето на висококачествени полимерни мишки, ще дадат на собствениците на новият  Сенсей 10 високо качество през годините на използване.

SteelSeries е световен лидер в периферните игрални устройства и се фокусира върху качеството, иновациите и функционалност. Това е най-бързо развиващата марка в Съединените щати, когато става въпрос за слушалки за компютърни игри. SteelSeries е основана през 2001 г. и на пазара напредва с иновации и технологии, които дават възможност на играчите да играят по-добре, да тренират по-дълго и да преодоляват предизвикателства.

Също така е пионер в подкрепа на състезателни турнири за игри и електронни спортове (е-спорт), помага на играчите да се свързват помежду си и да подхранва чувството за общност и цел. Компанията се подпомага и от екип от професионалисти и играчи, които с ентусиазъм допринасят за дизайна и изграждането на всеки допълнителен игрален компонент. Те са също и движещата сила на компанията.

За да научите повече за продуктите и партньорите на SteelSeries, посетете http://SteelSeries.com

Сподели
Предишна страницаGoogle обяви Pixel 4 и Pixel 4 XL
Следваща страницаКажете сбогом на гладенето
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.