Теленор предлага на всички свои клиенти план Интернет+ 16,99 с неограничен достъп до образователната платформа iZZI в комплект с функционалния таблет LENOVO Tab M8 на обща цена от 19,98 лв./месец с двугодишен договор.  С този абонаментен план клиентите получават и неограничени мегабайти към образователната платформа iZZI, 20 000 национални мегабайта, и 6 100 роуминг мегабайта в зона ЕС.

В дигиталната образователна платформа могат да бъдат открити учебни ресурси и материали за ученици от 1. до 7. клас на издателствата Клет България, Булвест и Анубис. Тя разкрива нови възможности пред модерното, технологично ориентирано образование, чрез интерактивни ресурси, видеа и специално пригоден и адаптиран към възрастта на учениците материал.

План Интернет+ 16,99 дава възможност и за безплатен абонамент за целия срок на договора на една от две ценни за родителите услуги – ”Онлайн защита” и ”Родителски контрол”. “Онлайн защита” работи както в мрежата на Теленор, така и в други wi-fi мрежи. С нея устройството ви е защитено от различни зловредни и шпионски софтуери, троянски кон, фишинги и други онлайн опасности.

“Родителски контрол” дава възможност за безопасен и ненатрапчив мониторинг и контрол върху устройството на детето. Тя позволява осигуряването на определено фокус време, ограничаване достъпа до Интернет, както и точна локация на детето, за да бъде родителят винаги информиран какво се случва с него и къде се намира то.

Повече за това и други предложения на Теленор, можете да откриете на сайта на оператора, както и във всеки от физическите магазини в цялата страна.

Сподели
Предишна страницаИзненадващо силен магнит
Следваща страницаКакво е нужно, за да си добре подготвен рибар?
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.