Photoshop

Photoshop е една от най-известните програми в света и същевременно най-ползваната от всички фотографи. Няма нужда да се лъжем, всеки я ползва, без значение колко му е добър фотоапаратът. С нея може да премахнете шума, да си оправите цветовете, да оразмерявате и вкарвате различни ефекти. И това, ако имате елементарни познания за работа с нея. Истината е, че Photoshop крие толкова възможности, че сигурно и тези, които са писали програмата, не ги знаят всичките.

Мартин Де Паскуале е един от малкото хора, които ползват програмата не просто за да си правят някакви елементарни подобрения по снимките, а за да творят. Явно неговите познания са много по-сериозни, като гледам снимките или по-скоро картините, които е създал. Взимайки различни елементи от различни снимки, той сглобява някои от най-интересните творения, правени на Photoshop, които може да видите. Част от снимките му са просто забавни, докато други разкриват болезнената истина за непостоянството и слабостта на собственото ни тяло. 

Ако ви е интересно как е успял да направи една от творбите си, може да видите видеото в края на статията, за да разберете колко време отнема, за да се създаде нещо подобно.