кейсове

Кейсовете за телефони са хубаво нещо. В много ситуации те могат да ви спасят любимата джаджа, ако случайно падне на земята. В много други ситуации обаче един кейс може да е просто украса към вашия смартфон, че дори и кич. Ако се загледате малко в снимките по-долу, ще видите, че голяма част от тези кейсове са чистo и просто инструмент, с който да се направите на интересен и да привлечете внимание. И ще успеете, ако притежавате някой от тях, защото безспорно са доста идейни и готини.

ВИЖ ОЩЕ: ГОЛЕМИЯТ ГРАД: ЗА ДА СИ УСПЕШЕН, ТИ ТРЯБВАТ 95% РАБОТА И 5% ТАЛАНТ

Със сигурност не всеки ще тръгне да позлва такова нещо. Лично аз държа на изчистените дизайнерски решения в почти всяка сфера от дрехи, до вещи и т.н. За някои по-ралични от мен, това си е направо нещо невероятно и 100% би сложил подобна украса на телефона. Ако и вие имате някой интересен кейс или снимка на нещо забавно, може да споделите в коментарите, за да видим, колко откачени кейсове ще съберем.

The-Most-Creative-Phone-Cases-Picture-1 The-Most-Creative-Phone-Cases-Picture-2 The-Most-Creative-Phone-Cases-Picture-3 The-Most-Creative-Phone-Cases-Picture-4 The-Most-Creative-Phone-Cases-Picture-5 The-Most-Creative-Phone-Cases-Picture-6 The-Most-Creative-Phone-Cases-Picture-7 The-Most-Creative-Phone-Cases-Picture-8 The-Most-Creative-Phone-Cases-Picture-9 The-Most-Creative-Phone-Cases-Picture-10 The-Most-Creative-Phone-Cases-Picture-11 The-Most-Creative-Phone-Cases-Picture-12 The-Most-Creative-Phone-Cases-Picture-13 The-Most-Creative-Phone-Cases-Picture-14 The-Most-Creative-Phone-Cases-Picture-15 The-Most-Creative-Phone-Cases-Picture-16 The-Most-Creative-Phone-Cases-Picture-17