Вече е ноември, изпратихме Хелоуин, а съвсем скоро и Коледа ще почука на вратата. И искаме да направим най-добрите подаръци на хората, които обичаме, нали? За да ви помогнем да изберете нещо наистина страхотно, сме ви подготвили списък от чудесни идеи за технологични подаръци – най-модерните за зимата на отиващата си вече 2018 година.

Ето какво бихте могли да купите. Добре е да планирате покупките си отрано и да ги направите по-скоро, преди изкуственото завишаване на цените непосредствено преди празника.

Слушалки за сън

Наистина това е джаджа, която човекът, на когото правите подарък, би искал да получи. Докато слушалките за сън не могат да спрат хъркането му, те ще го блокират, като насочат успокояващи звуци в околния свят на партньора му. Те са напълно безжични, идват с три сесии за удобно прилягане и дори работят като алармен часовник. Така няма риск да се проспи сутрешната аларма и да се закъснее за работа.

Умно“ дистанционно

Прекарваме толкова много време пред телевизорите, че би било просто страхотно, ако имаше начин каналите да се превключват бързо и лесно. Почакайте… Има такъв начин! Можете да закупите дистанционно за телевизор, което се свързва с домашен асистент. Така любимите ви хора могат да си почиват спокойно след дългия и уморителен работен ден, като просто се излежават на дивана, докато някой друг сменя каналите и усилва или намалява звука. Чисто злато!

Модерен термостат

Момент! Знаем какво си мислите: „Защо да купя някой термостат за Коледа?“ Това е уместен въпрос, но имаме добър отговор за тази иновация. Колко подаръци можете да купите, които всъщност ще спестят на собственика си куп парични средства? Това прави интелигентният термостат, като научава навиците за отопление на дома, в който се намира, и оптимизира ефективността си спрямо тях. Това означава по-ниски сметки за електричество и повече пари, за да ви купят още по-готин подарък през следващата година. Това се нарича инвестиция в бъдещето.

Сподели
Предишна страница„Умни“ подаръци за умни хора
Следваща страницаУниверсални идеи за подаръци за мъж и жена
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.