Моделът предлага обновен дизайн, както и подобрени основни функции и иновации

 

От днес в България стартират продажбите на новия смартфон от среден клас Samsung Galaxy A30s. Подходящ за потребителите, които искат да снимат и улавят изживяванията си навсякъде и по всяко време, той предлага многофункционална камера, непрекъснат Инфинити дисплей от край до край и дълъг живот на батерията.

 

Дизайн

Смартфонът се отличава с обновен дизайн, включващ уникална геометрична шарка и футуристичен холограмен ефект на задния панел. Големият 6,4-инчов SUPER AMOLED Инфити дисплей от край до край предлага завладяващо зрително изживяване за гледане на филми, сериали и видеа без никакво разсейване.

 

Galaxy A30s сега разполага с вграден скенер за пръстов отпечатък в екрана за по-лесен и интуитивен начин за защита на съдържанието на потребителите, без да прави компромиси с дизайна.

 

Камера

Смартфонът идва с три камери на гърба: подобрена 25МР основна камера, 8МР Ултра широка камера и нова 5МР камера за дълбочина.

 

Благодарение на функцията Live Focus в 5-мегапикселовата камера за дълбочина, сега имаш възможност да добавиш професионално изглеждащ боке ефект и да създадеш по-динамични портрети бързо и без усилия. Умните инструменти на камерата, включително Intelligent Flaw Detector и Scene Optimizer, пък правят заснемането на перфектната снимка с Galaxy A30s наистина лесно и удобно във всяка една ситуация.

 

Батерия и производителност

Оборудван с мощна 4000mAh батерия с възможност за 15W бързо зареждане и Game Booster, базиран на изкуствен интелект, смартфонът предлага най-доброто гейминг изживяване навсякъде и по всяко време, без да се налага постоянно да се притесняваш от заряда.

 

Както всеки един смартфон на Samsung, с моделът Galaxy A30s потребителите получават безпроблемна връзка с екосистемата на Galaxy и пълния набор от услуги, включително Samsung Health, Knox и още.

 

Galaxy А30s идва в България в черен, бял и зелен цвят и може да бъде открит в телеком операторите и всички големи търговски вериги за потребителска електроника.

 

За повече информация относно серията Galaxy A посетете: https://www.samsung.com/bg/smartphones/galaxy-a-series/.