Отстъпки до 200 лв. за актуалните смартфони на Xiaomi и POCO, а всеки участвал в играта „Петък с Yettel”  ще бъде включен в томбола и може да спечели страхотни награди, подсигурени от Xiaomi – пречиствател, почистващ робот, умен часовник и и лимитирания електрически Mi Scooter Pro 2 Mercedes-AMG F1 са само част от многото награди

 

Всеки петък потребителите на приложението Yettel Bulgaria могат да опитат късмета си в играта „Петък с Yettel“ и да участват в томбола за интересни награди. Само през юни участниците могат да спечелят веднага отстъпки до 200 лева за редица актуални смартфони на Xiaomi и POCO, както и да се включат в голямата месечна томбола с много атрактивни награди, част от богатото портфолио на производителя. В „Петък с Yettel“ потребителите също така имат възможността  да спечелят и допълнителни пакети мегабайти.

Сред наградите са 200 лв. отстъпка от цената в брой на моделите Xiaomi 12 и Xiaomi 12 Pro, както и 150 лв. отстъпка от цената на Xiaomi 11T, 100 лв. отстъпка от цената на топ модела на Poco F3, 80 лв. отстъпка от цената на Poco X3 Pro и др.

Устройствата, отстъпката за които може да бъде спечелена, са най-актуалните на компанията в момента. Разбира се, над всички са моделите от новата 12-а серия, които се предлагат и с най-голямо намаление на крайната цена – 200 лв. Xiaomi 12 и Xiaomi 12 Pro са с топ флагмански характеристики, в които се включва използването на нови камери, които позволяват на потребителите да правят снимки със студийно качество. Задвижва ги процесорът от последно поколение Snapdragon 8 Gen 1, създаден по 4nm технология. Моделите разполагат с красивия AMOLED Dot Display с оценка A+ от DisplayMate поддръжка на TrueColor и звук SOUND BY Harmon Kardon, захранван от Dolby Atmos. Отличителна черта на двата  апарата е и изключително бързото зареждане – 67W при Xiaomi 12 и цели 120W при Xiaomi 12 Pro, които запълват батерията за минути.

Месецът на Xiaomi и POCO в „Петък с Yettel“ ще обхване четирите петъчни дни през юни. Независимо от късмета си през различните седмици и дали са спечелили и са се възползвали от награда, всички, включили се в „Петък с Yettel“, участват автоматично в томбола за още вълнуващи устройства.

Сред тях са пречиствателят на въздух XIAOMI Mi Air Purifier Pro, както и почистващият робот Mi Robot Vacuum Mop 2 White. В края на месеца ще бъде изтеглена томбола, в която някой от участниците в „Петък с Yettel“ ще спечели и умния часовник Mi Watch S1 Active, както и лимитирания и мощен електрически Mi Scooter Pro 2 Mercedes-AMG F1, с който може би се придвижва Люис Хамилтън по пътя си към бокса на Формула 1.

Отстъпките са валидни за закупуване на устройства с двугодишен абонамент на план за мобилни услуги Тотал +, Тотал Макс или Тийн.

Не пропускайте възможността и този петък да се включите в играта. Повече информация за нейните условия можете да откриете тук.

Сподели
Предишна страницаКак ни служи редактирането на гени?
Следваща страницаЗемята може да унищожи човечеството
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.