Русенската логистична компания euShipments.com обяви, че прави още по-достъпни своите услуги за доставки до Западна Европа с нови, подобрени транзитни времена и значителни отстъпки от активните за 2023 г. ценови условия за международни доставки. Специалните индивидуални оферти ще се изготвят до 30.06.2023 г., а размерът на отстъпките ще зависи от фактори като брой пратки, адрес на товарене на пратките, тяхното средно тегло и различните добавени услуги като “Обявена стойност” и/или “Наложен платеж”. С това всички български онлайн търговци, продаващи или планиращи продажби в западноевропейските страни, вече могат да се възползват от възможно най-конкурентни условия за доставката на техните онлайн поръчки.

По-добри ценови условия за доставки до Западна Европа

“Електронната търговия у нас продължава да се развива с изключително бързи темпове и логистиката е сред най-значимите фактори за това развитие. Затова за нашия екип е от важно значение да подкрепим българските онлайн търговци, продаващи и доставящи до международни пазари и да ги направим по-конкурентни, въвеждайки множество оптимизации на процесите и транспортните си връзки между държавите. Убедени сме, че от по-добрите възможности за продажба на български стоки в Западна Европа ще спечели цялата ни икономика и обществото като цяло“ – споделя Светлозар Димитров, Управляващ съдружник, euShipments.

По-бързи доставки

От компанията съобщиха, че освен по-изгодни, доставките стават и по-бързи. Българското дружество разполага с мрежа, покриваща 27 държави в Европа, както и с 12 фулфилмънт центъра из целия континент, четири от които са собственост на компанията. Предлаганите услуги са специално разработени за бизнеси в сферата на онлайн търговията.

Мощен двигател за ръста на електронната търговия

Все повече предприемачи у нас се насочват към онлайн търговия, след като от 2020 г. насам този сектор отбелязва завидни ръстове на глобално ниво. Ключов фактор за успех и скалирано бизнес развитие са онлайн продажбите на възможно най-много пазари. Голям процент от е-търговците залагат на големи международни платформи за продажба, които са масово използвани от Интернет потребителите именно в Западна Европа – Ebay, Amazaon, Etsy.

Новите оптимизации на euShipments са огромно предимство в условията на конкурентната бизнес среда, с разнообразие от над 600 метода за доставка, проследяване на пратките в реално време и надеждна обработка на връщанията. Това позволява на онлайн търговците да управляват ефективно доставките и да осигурят удовлетворението на своите клиенти.

“С логистичен партньор като нас цяла Европа е на разположение за българските онлайн търговци. Те трябва да бъдат по-смели и решителни, когато става въпрос за разрастване на бизнеса им и излизане на нови пазари” – добавя още Лора Димитрова, Управляващ съдружник, euShipments.

Нови възможности за развитие

Текущата оптимизацията в услугите е само част от дългосрочната стратегия за бизнес развитие на логистичната компания. В края на миналата година тя осъществи и първото си придобиване на друго логистично дружество – в Хърватия, а до броени дни очакваме и ново придобиване, този път в Румъния. Компанията има амбициозни планове за разширяване на своята мрежа за фулфилмънт и международни доставки.

Припомняме, че наскоро престижното издание Financial Times включи euShipments.com в своята класация за най-бързо развиващите се компании в Европа, като логистичната фирма заема най-високата позиция сред българските представители в списъка. euShipments.com е ангажирана активно и с благотворителни каузи. Компанията провизира средства от всяка обработена пратка в бюджета си за подпомагане на различни социални каузи и инициативи, така че доверявайки пратките си с тях, помагате на каузи като: Предай нататък, Telerik Academy School, Заедно в час и други.

Сподели
Предишна страницаGartner отново обяви софтуера Tableau за лидер при платформите за бизнес анализи
Следваща страницаЦената да работим от вкъщи
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.