Patch-My-PC-Free-Updater

Всеки Windows потребител се е сблъсквал с неприятните задължения да обновява своевременно софтуера на компютъра. Това много често е досаден процес, който изисква не само свободно време, но и доста нерви, особено когато някоя програма реши да извика хиляди прозорци за потвърждение.

ВИЖ ОЩЕ: ГОЛЕМИЯТ ГРАД: СЕЗОН 1 – ТРЕЙЛЪР

Обновяването на програмите е много елегантно решено при някои други операционни системи, където централизирано се управляват всички програми и се ползват хранилища. Поради характерът на Windows това не е възможно, но много потребители се надяват подобно нещо да е налично и за тяхната система. Един от наистина удобните инструменти, които позволяват това да се случи, е Patch My PC Updater.

Той е напълно безплатен и следи за остарели версии на инсталираните програми и предлага богати възможности за работа с тях. Размерът е около половин мегабайт, което го прави много удобен и за пренасяне на преносима памет и ползване на много компютри. Харесахме възможностите на програмата да инсталиране не само софтуер, но и да управлява обновленията на Windows. Patch My PC Updater позволява и деинсталирането на няколко програми едновременно, както и финната настройка на програмите при първоначално стартиране. Можете също да настроите обновленията да започнат на даден ден и час чрез функцията за график.

Програмата е напълно безплатна и може да се изтегли от официалния сайт.