музика

Политика на Apple е трансферът на данни от компютър към смартфон като музика и видео да става чрез тяхното приложение iTunes. При преноса от екосистемата на iOS към Android освен контакти, календари и друга информация, вероятно ще поискате да преместите и любимата си музика. Традиционният начин е да копирате цялата си музика чрез iTunes и след това ръчно да организирането копирането на данните чрез USB кабел. Това може да отнеме доста повече време, отколкото предполагате, ако имате богата колекция от разнообразни изпълнители. iTunes понякога не организира достатъчно добре папките с музика и това може да доведе до главоболие, ако имате много изпълнители и дискове. Предлагаме ви едно много елегантно решение, което има за цел да реши този проблем.

ВИЖ ОЩЕ: Duet Display ще превърне вашия стар iPad във втори дисплей

Става въпрос за безплатната програма PhonTunes, която е създадена специално за прехвърляне на музика от iPhone към Android. Препоръчваме я също, защото тя преглежда вашата iTunes библиотека и предотвратява прехвърлянето на дубликати към вашето Android устройство.

Преди да започнете работа, трябва да инсталирате програмата от официалната ѝ страница.

PhonTunes
PhonTunes начален

1. Свържете iPhone и Android устройствата към вашия компютър чрез USB кабелите за връзка.

2. Стартирайте PhonTunes. Програмата автоматично ще разпознае устройствата. PhonTunes е разделена на три екрана – в най-лявата част можете да изберете iTunes библиотеката или друга папка с музика. Във втората част можете да избирате от показаната музика, а третата е избраното устройство.

3. В дясната част на програмата изберете iPhone устройството и песните, които искате да прехвърлите чрез отбелязване. За да ги прехвърлите натиснете бутона със стрелкичката. Прехвърлянето ще започне.

4. Когато прехвърлянето приключи, PhonTunes вече е прехвърлил избраните песни в компютъра. Изберете ги, след това натиснете бутона за Android устройството. Изберете опцията Transfer to devices, за да започне трансферът.

Честито, вие прехвърлите успешно вашата музика!

Успешен трансфер с PhonTunes
Успешен трансфер с PhonTunes

1 коментар

Comments are closed.