GALAXY-S-4-Product-Image_copy

Днес компанията Samsung представи официално новия смартфон Galaxy S IV. Визуално устройството не се различава кой знае колко от предшественика си. Най-интересните факти около смартфона са софтуерните функции, които южнокорейците са добавили.

По-интересно на потребителите е да разберат на каква цена ще се продава премиум джаджата на Samsung? Колегите от SmartphoneBG публикуваха днес новина, в която твърдят, че знаят каква ще е цената на S 4 в България.

Очаква се 16-гигабайтовата версия да струва 1249 лв. без обвързване с оператор. Ако потребителите изберат вградената и памет да е 32 GB, то портмонето им ще олекне с 1429 лв. Конфигурацията с 64 GB ще излезе доста солено – 1539 лв.

Прочетете всичко за Galaxy S 4 тук.

Източник: Smartphone.bg

Сподели
Предишна страницаПървият рекламен клип на Galaxy S 4
Следваща страницаСкандално: HTC захапа Samsung Galaxy S 4
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg