coolpad-phone

Тази седмица в магазините на VIVACOM дебютират революционните модели на най-новия бранд за България сред смартфоните – Coolpad Modena и Coolpad Porto. Coolpad се нарежда сред първите 10 глобални производители на смартфони, а сега и българските потребители ще могат да ги намерят ексклузивно в търговската мрежа на VIVACOM.

Coolpad Modena притежава 5,5“ qHD IPS дисплей, който осигурява много добро представяне на снимки, видеа, игри и всякакъв вид визуално съдържание. Със своята възможност за използване на две сим карти едновременно, устройството е практично решение за всички динамични и ангажирани хора. Coolpad Modena е оборудван с четириядрен 1.2GHz процесор и операционна система Android 5.1 (Lollipop). Потребителите могат да разчитат на 8MP основна камера с LED светкавица и 2MP селфи камера, с които да запечатат за дълго най-хубавите си моменти.

Със своя иновативен дизайн, Coolpad Porto се нарежда сред най-тънките смартфони на пазара, а благодарение на леките материали, от които е изработен, гарантира на потребителите удоволствието да го държат в ръка. Корпусът на Coolpad Porto e направен от ядки кашу, като този материал е не само природосъобразен, но и не позволява оставянето на отпечатъци от пръсти по себе си. Coolpad Porto е снабден с 4.7“ qHD IPS дисплей и четириядрен 1.2GHz процесор, който осигурява бързина и безпроблемна работа. Устройството разполага с 8MP основна камера, както и с 5MP предна камера с редица специални ефекти за перфектна селфи снимка. Coolpad Porto може да контролира и всеки домашен уред, който има инфраред с функцията „дистанционно управление“.

Coolpad Modena и Coolpad Porto притежават „smart gestures“ технология и само чрез написването на една буква може да се стартирате всяко приложение, а с двойно докосване на екрана телефонът „се събужда“.

Двата смартфона се предлагат на най-добри цени – 7,90 лева на месец за Coolpad Modena и 6,90 лева на месец за Coolpad Porto, в комбинация с тарифен план Maxicall XXL с договор за две години.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS