facebook-snimki

Качването на повече от една снимка във Facebook от мобилно устройство вече е по-лесно, похвалиха се от социалната мрежа във връзка с поредното подобрение на услугата си, което представиха вчера. Ако още не сте го пробвали, ето за какво точно става дума.

Първа нововъведена екстра: вече можете да избирате точния ред, по който да качвате снимките си във Facebook за iOS и Android. След като ги изберете, ще видите превю как ще изглежда снимковата ви история и, ако желаете, можете да драснете няколко реда, с които да я представите, както и да озаглавите всяка отделна снимка.

Виж още: Apple и Facebook плащат до $20 000 на служителките си за замразяване на яйцеклетки

Не по-малко полезна е и възможността да размествате снимките, ако нещо сте объркали реда им, без да искате, или просто сте премислили как точно е най-подходящо да ги покажете – просто хващате кадъра и го провлачвате до мястото, на което искате да е. След като споделите историята си, тя ще се появи във фийда като колаж, чието оформление Facebook също са обновили, а ако натиснете върху някоя снимка, ще можете да скролнете цялата фото история от началото до края й, както сте я създали.

facebook-snimki2

Сподели
Предишна страницаБатман ще е опасан с криптонит в Batman v Superman
Следваща страницаЧерната дупка във филма Interstellar
От години работи в сферата на медиите, рекламата и маркетинга. Интересува се от всичко ново, любопитно и креативно, както и от начина, по който динамичните промени и развитието на технологиите в съвременния свят се отразяват на хората.