Всички знаем за слуховете, че Apple смята да купи Tidal, музикалната стрийминг услуга на Джей Зи. Те обаче бяха отхвърлени от официални представители и за сега не се чува нищо повече. Може би точно за това този уикенд музикалната икона и самопровъзгласен гуру Кание Уест се обърна към всички посредством Twitter и отсече: „Apple да даде на Джей [Зи] чек за Tidal веднага!“

В няколко поредни туита Уест се обръща главно към Apple, за да им сподели, че „всички ще сме мъртви след 100 години“ и „оставете музиката на децата“.

Освен това, Кание Уест смята, че е много важно той, Тим Кук, Джей Зи и още представители на Apple и Tidal да се срещнат, за да обсъдят това още тази седмица. Серията туитове приключва с изречението за връчването на чека.

Дали „речта“ на Кание ще има някакъв ефект върху една евентуална сделка между Джей Зи и Apple? Уест е познат с излиянията си в Twitter и това поредно такова изобщо не е изненадващо.

1 коментар

  1. Аз ако притежавах медия, щях да забраня да се показват, споменават, дори да се загатва…за тея човекоподобни (не заради цвета на кожата) уруди. Безкрайно съм раздразнен вече, като отворя новинарски сайт, блог за технологии, автомобилен блог, и там да ми се наврат ей тоя бездарник, дебелата му куха спътница и цялото и семейство.
    Извинявам се за тона, но някои индивиди не мога да ги дишам вече!

Comments are closed.