Слуховете за функционалностите на следващия флагман от Samsung продължават да извират. Днешната новина не е нещо по-различно. Тя бе споделена от Sam Mobile, цитирани от Android Authority и твърди, че камерата на Galaxy S8 ще може да извършва визуални търсения в мрежата с помощта на AI асистента Bixby. За този асистент чухме още миналата година.

Според Sam Mobile, снимайки някакъв обект с Galaxy S8, снимката ще бъде анализирана от асистента и чрез Bixby бутон в интерфейса на камерата ще можете след това да потърсите подобни изображения или съдържание в интернет.

Освен това, очаква се камерата да може да разпознава сниман текст, като не е ясно дали някакъв вид транслатор ще може да го превежда от един език на друг.

В коклада, който се позовава на неназовани източници, още се твърди, че Samsung могат в последния момент да решат да не имплементират посочените функционалности в Galaxy S8. Така че имайте едно на ум. Разбира се, както при всеки един такъв слух, ще трябва да почакаме до премиерата, за да разберем дали е истина.

Samsung Galaxy S8 трябва да дебютира по някое време през април, като, както обикновено, малко по-късно ще го видими и на пазара.