clear_view_cover_case_galaxy_s6_edge

Знаем, че калъфите са създадени за защита на нашите смартфони, като често се доверяваме на пуснатите от самия производител модели, за да сме още по-сигурни. По ирония това не е случаят с новите Galaxy S6/S6 edge и официалния флип кейс Samsung Clear View Cover, който надрасква дисплея на смартфоните.

Много потребители в XDA форума се оплакват от мръсотия и прашинки, които се задържат между калъфа и дисплея на флагманите. Хоризонталното движение на предния капак, естествено предизвикано от носенето на Galaxy S6/S6 edge, причинява редица надрасквания върху повърхността на смартфоните. Те стават още по-дълбоки, когато устройствата се намират в джоба и са притискати от него. И екранът, и Home бутонът са засегнати.

Оплакванията на потребителите, придружени със снимки, са достигнали седем страници, което означава, че има доста потърпевши. Закупилите Clear View Cover калъфа, или искащите да си го вземат (в България струва около 100 лв. или отгоре), трябва да внимават същото да не се случи и при тях и да обмислят закупуването на протектор.

Все още се очаква Samsung да пусне официално изявление по този въпрос. Засегнатите потребителите са се обърнали към поддръжка на клиенти в различните страни, като някои са имали успех, други не.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS