Oppo

Oppo е китайски производител и въпреки всеобщото разбиране, че всичко китайско не струва, новото видео в YouTube канала им доказва обратното. Компанията, без абсолютно никакво притесненение, сподели в мрежата как тества телефоните си преди да ги пусне в глобалната мрежа. И тестовете не са какви да е.

Обикновено производителите правят доста семпли и прецизни тестове, които показват в повечето случаи, че устройството работи след падане или нещо подобно. Тестовете на Oppo обаче са една идея по-сериозни, което само говори за качеството на продуктите им. Може би не толкова известна у нас, но тази компания има наистина сполучливи предложения, които са напълно достойни флагмани и могат да стоят редом до големите имена като Apple и Samsung.

Първоначално тестовете започват с прилагане на натиск от порядъка на 25 кг. Не знам дали в момента можете да вдигнете нещо, което е толкова тежко, за да усетите, но 25 кг. са наистина много. Още повече, когато с тях натискаш прецизно и фино изделие като смартфон. Тестовете продължават с няколко изпускания от различна височина на различните страни на телефона. След всеки тест не се показват в детайли драскотините и нараняванията, а само това, че телефонът работи. Това може би оставя известна доза съмнение, но тук важното е, че телефонът работи. На всеки е ясно, че след падане може да се надере, но ако след това не работи главоболията ви ще са много повече.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS