samsung-galaxy-note-3-picture-4
Samsung Galaxy Note 3 / Smart News Bulgaria

Изглежда смартфонът Samsung Galaxy Note Neo съществува наистина. Колегите от GSMArena са се сдобили с вътрешна информация и документи, съдържащи хардуерните спецификации на устройството.

Най-интересното при този смартфон е неговият шестядрен процесор, който ще е първият в индустрията. Шестте ядра са разделени така: четири с тактова честота от 1.3 GHz и две на 1.7 GHz. Не е ясно дали това е Exynos процесор.

Galaxy Note 3 Neo ще работи с Android 4.3 Jelly Bean операционна система с новия Magazine потребителски интерфейс. Другите хардуерни спецификации на устройството включват 5.55-инчов AMOLED дисплей с резолюция от 1280 на 720 пиксела, капак от пластмаса, имитиращ кожа, 8-мегапикселова основна камера, 1.9-мегапикселова предна камера, 2 GB оперативна (RAM) памет, 16 GB вградена памет, 3 100 mAh капацитет на батерията и поддръжка на MicroSD карти.

Очаква се цената на Galaxy Note 3 Neo да бъде около 460 щатски долара. Премиерата ще се състои на Световния мобилен конгрес в Барселона през февруари, смятат колегите.