motorola-moto-g-2015-leaked-photos

Motorola едва ли не направиха революция с новите си нискобюджетни смартфони. А тази година предстои да видим третото поколение Moto G. След миналогодишния такъв, няма как да не очакваме много и от този. И тъй като го чакаме през септември, няма как вече да не тръпнем, да се оглеждаме за спецификации, снимки и т.н. Е, снимките са налице.

Това, което виждате по-горе е точно новата Motorola Moto G, предстояща да излезе през тази година. Изтеклите фотографии са били открити от Techno Buffalo и сега всички можем да им се нарадваме. Както виждате, смартфонът е изцяло изчистен и семпъл, с интересен детайл при задната камера, наподобяващ този при телефоните от LG G серията. За разлика от тях обаче, тук той е изцяло визуален – няма бутони и тем подобни. Виждате също че и предните стерео говорители присъстват.

Няма какво повече да кажем, освен това. Може би да споменем спецификациите му, които обаче не са официални, а са просто слух. Очакваме Moto G 2015 да бъде с Qualcomm Snapdragon 410 процесор, 1GB оперативна и 8GB вътрешна памет, 5-инчов екран със 720p резолюция,. Камерите най-вероятно ще са 13 и 5-мегапикселови, а може би ще има и поддръжка на LTE.

Чакаме.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS