Може да се каже, че има доста време, преди да видим реални снимки, потвърждаващи дизайна на бъдещия Samsung Galaxy S7. И въпреки това, човек не би могъл да изпусне дигиталните рендери на такова устройство, когато те се появят. Този ден е днес, благодарение на компанията за производство на калъфи за смартфони IT Skins.

Рендерите по-долу са изтекли в сайт, от където много скоро след това са били свалени. Благодарение на GSM Arena обаче, можем днес да ви ги покажем и да споделим малко информация за тях. Първото изображение показва предния панел на Galaxy S7 и от него можем да си извадим много интересни заключения.

samsung-galaxy-s7-render-1

Както се вижда, дизайнът силно наподобява този на предходния Galaxy модел, с някои изключения. Най-очевидното такова е, че Home бутонът е с изразена правоъгълна форма. Други детайли включват предната камера и нейното крайно дясно разположение, както и аудио жакът, който се намира в долната част на смартфона. Отляво не виждаме място за SD карта… Да видим от другата страна.

samsung-galaxy-s7-render-2

Задният панел също е сходен с този на Samsung Galaxy S6. Камерата отново е издадена, дори изглежда повече от тази на S6. Както ще видим от третия рендер, това под Power бутона не е бутон за камерата.

Третата картинка ни дава информация за устройството от корейците в пълни детайли. Всъщност в дясната част имаме слот за SIM карта. И тъй като можем да сме почти сигурни, че картата за разговори няма да сподели едно място с такава за допълнителна памет, можем да отсъдим – Galaxy S7 отново няма да има място за micro SD… Въпреки това, поне си личи, че флагманът за 2016 година ще има инфрачервен порт, което винаги е добре дошло.

Още нещо – ясно се вижда, че няма как да включим Samsung Galaxy S7 в списъка на устройства с USB Type-C – личи си, че неговият порт е несиметричният Micro USB 2.0.

samsung-galaxy-s7-render-full

Благодарение на източниците GSM Arena знаем и още нещо за бъдещите Samsung устройства. Да, устройства – можем да очакваме както Galaxy S7, така и фаблет с ноименованието Galaxy S7 Plus. Телефоните би трябвало да са с еднакъв дизайн, но много различни размери – Samsung Galaxy S7 ще е с големина 143,37 x 70,8 x 6,94 милиметра, или колкото Galaxy S6. S7 Plus обаче ще е 6-инчов гигант с размери 163,32 x 82,01 x 7,82 милиметра. Още не се чува нищо за Edge модел…

Имайте едно наум обаче – докато не видим снимки, цялата тази информация подлежи на корекция. Какво мислите за Samsung Galaxy S7 – ще удовлетвори ли той потребителите?

2 Коментари

  1. Пичови риални ни са ли пише с „е“ уе ?

Comments are closed.