iphone 6 leak

iPhone 6 безспорно се превърна в устройството, за което се спекулира най-много в последните месеци. Днес изтекоха нови снимки на смартфона, като този път източникът е от Китай.

Изображенията показват задния панел на iPhone 6 и почти съвпадат с повечето други снимки, изтекли досега. Им обаче нещо, което не бяхме виждали – на тези кадри логото на задния панел изглежда „изрязано“. Един от слуховете гласи, че това е така, защото логото на Apple ще бъде осветено, подобно на лаптопите на компанията, и дори ще служи за известия и нотификации. Последното обаче е малко вероятно, тъй като нито един iPhone към днешна дата не е имал такава функционалност.

iphone 6 leak_2

От лявата страна на панела виждаме стандартните отвори за бутоните за контрол на звука, но дясната страна предизвиква по-голям интерес. Тук също имаме два отвора, един за nano-sim карата и втори за power бутона. Във всички версии на iPhone досега този бутон стоеше в горната част на устройството, като тук е изместен отдясно, най-вероятно за по-лесно ползване.

До официалната премиера на iPhone 6 все още ни делят няколко месеца, но ако слуховете и шпионските снимки продължават да се появяват толкова често, май няма да остане нещо, с което Тим Кук и Apple да ни изненадат през септември.