oppo_n3_render

Напоследък започваме да чуваме все повече за Oppo N3 – новия флагман на китайската компания. Последно разбрахме за високотехнологичния материал, от който ще бъде изработен смартфонът, и видяхме предполагаеми снимки на задния панел на устройството.

В мрежата се появиха нови изображение на N3, които показват финалния дизайн на смартфона. На снимките виждаме устройство, изработено от метал. Те потвърждават и въртящата се камера – елемент, превърнал се в запазена марка на Oppo. Имайки предвид, че снимките все пак са компютърно генерирани (3D renders), има голяма вероятност да се разминават с крайния продукт.

oppo_n3_render_2

Източникът на изображенията добавя и информация за техническите характеристики на Oppo N3. Дисплеят ще има размер от 5.9 инча и резолюция от 1920 х 1080 пиксела – идентични показатели (поне на хартия) с тези на дисплея на Oppo N1. Новият смартфон ще използва четириядрения Qualcomm Snapdragon 805 процесор, подкрепен с 3 GB рам памет. Камерата ще бъде 13 мегапикселова и ще може да се завърти почти на 206 градуса.

Също така се споменава, че Oppo N3 ще има два варианта. Едната версия ще бъде по-луксозна – изработена от алуминиево-литиева сплав, а другата ще е от стомана, което ще добави няколко грама към теглото, но за сметка на това ще премахне няколко долара от крайната цена.

Официалната премиера на Oppo N3 се очаква да бъде на 29 октомври, като устройство ще бъде представено на специално събитие – в крак с тенденцията при обявяване на всеки нов флагман.