flappy-bird-android-l

Запалените фенове на най-популярната мобилна операционна система в света с любопитство разглеждат всичко, което може да се намери за Android 5.0 Lollipop, за да успокоят поне донякъде нетърпението си преди да получат ъпдейта и на своето устройство (ако, разбира се, са от щастливците, на които това ще им се случи – когато и да е 🙂 ).

Виж още: Кои модели на Sony, HTC и Motorola ще получат Android 5.0 Lollipop

Ако сте от хората, които обичат игрите и особено ако сте били от зарибените по легендарната вече Flappy Bird, то имате още една причина да очаквате Android 5.0 Lollipop. Оказва се, че превюто за разработчици разкрива ново Великденско яйце, скрито в Settings менюто – когато се натисне няколко пъти номера на версията на Android в списъка, се появява игра, която много напомня за хитовата Flappy Bird.

Целта на играча е да навигира роботчето на Android през препятствия – близалки. Изглежда като поредния забавен начин да запълниш малко свободно време и най-вероятно ще бъде безплатна функция, достъпна за всички, които получат новата версия на операционната система – поне такава е традицията на Google с Великденските яйца, които се откриват при всеки ъпдейт. Разбира се, все още няма как да знаем със сигурност, докато Android 5.0 Lollipop не пристигне на най-новите Nexus устройства на Google и собствениците им дадат актуална информация по въпроса.