Измама ли е Binatex

Бинарните опции се появиха в средата на 2008 и се превърнаха в често срещана форма на доход. Няколко фактора допринесоха за това, включително малката сума за влизане и залози, както и лекотата на провеждане на търговските операции.

Интернет потребителите често срещат реклами за бинарни опции. Някои смятат, че това е измама, а други ги използват за основен източник на доходи. Всъщност, не е толкова трудно да се научите търгувате успешно на фондовия пазар, дори ако в началото ви изглежда като лесен начин да печелите добри пари. Според статистиката, само двадесет процента от сто постигат добри резултати.

Въпреки очевидната простота, за да търгувате ефективно с бинарни опции, трябва да имате познания в тази област, както и солиден търговски опит зад гърба си. Е, най-важното е да направите избор в полза на надежден брокер. Само в този случай търговците ще успеят, което показва практиката на примера на известния брокер Binatex, отзивите за който са изключително положителни.

Binatex е известен международен брокер, основан през 2017 г. и по време на своята дейност се е утвърдил достатъчно.

Прозрачността и положителните отзиви за Binatex са окуражаващи фактори, благодарение на които можете спокойно да инвестирате средствата си.

В повечето ревюта на Binatex се споменава за лекотата на „влизане“ . Всъщност, за да отворите сметка за търговия и да започнете да търгувате, трябва да изпълните само две условия – да преминете през проста процедура за регистрация, както и да попълните реална сметка.

Многобройните отлични отзиви за Binatex свидетелстват за сериозните предимства.

Най-печелившите стратегии за търговия на Binatex

Всяка година опциите Binatex набират все по-голяма популярност, а с тях се появяват все по-ефективни и уникални стратегии. Финансовият пазар е изключително непредсказуем и се държи различно във всеки един момент. Понякога може просто да се движи с тенденцията, а понякога може да има волатилност. От това следва, че една стратегия не може да работи постоянно, така че трябва да научите няколко стратегии и да се научите как правилно да ги адаптирате към пазара. Както бе споменато по-горе, има огромен брой стратегии, но все пак е препоръчително за начинаещите да използват най-простите и с голяма вероятност за печалба. Например, можете да си представите известния мартингейл , две свещи (друго име е „pathfinder“) и бинарен гамбит, който се използва за търговия с икономически новини.

Стратегия мартингейл

Принципът на мартингейл е да се удвои сумата в случай на неправилна прогноза. Тоест, ако първата сделка не влезе, тогава отваряме втората сделка в двойна сума. Трябва да удвоите сумата, докато прогнозата е вярна, но също така не се препоръчва да отивате твърде далеч, тъй като депозитът не е безкраен. Правейки заключения относно стратегията, можем да кажем: за по-голяма вероятност за печалба е необходимо да имате голям депозит, който ще ви позволи да влезете в по-високо ниво. Също така е удобно да комбинирате тази стратегия с други.

Двоичен гамбит

 

Тази стратегия ви позволява да търгувате при пускането на икономически новини. Принципът на действие е едновременното отваряне на две транзакции в противоположни посоки. На пръв поглед това може да изглежда като лоша идея, но има един малък трик. Всеки ден излизат поредица от икономически новини, които могат да дадат силен размах на пазара, а скок в котировките се случва точно когато новината излезе. Всичко се случва за секунда. Пет минути преди пускането на новината отваряме две сделки в различни посоки за десет минути и след като новината излезе, ще видим по кой път ще тръгне графиката, тогава просто трябва да продадете губещата сделка и да получите половината от инвестираната сума от него.

Истинските ревюта на Binatex могат лесно да бъдат разграничени от фалшивите (платени) такива. За да разберете истинските отзиви и мнения на участниците, препоръчително е да се обърнете към социалните мрежи.

Повечето потребители гарантират следното:

  • прозрачност на брокера
  • навременни плащания
  • отлична техническа поддръжка
  • уникални и полезни образователни материали
  • навременно теглене на спечелените пари
  • честно кредитиране на бонуси

След всичко казано дотук, вече всеки един от вас може сам да си отговори на въпроса дали Binatex e измама?

 

Сподели
Предишна страницаADATA отбелязва 21-вия си рожден ден
Следваща страницаИстория на спортните залози е изумително интересна
Технологичен журналист от 2012 г. със сериозен опит в отразяването на новини за софтуер, мобилни технологии, мобилни приложения. Има в активите си стотици статии по теми като 3G, 4G, 5G, приложенията за iPhone, Android и други популярни платформи, както и множество други сфери.