Angry Birds Stella 1

Играете ли Angry Birds? Пригответе се за свежа порция приключения с новата игра от поредицата, за която Rovio намекнаха по-рано тази пролет, а сега показват за първи път и как ще изглежда Angry Birds Stella.

Както се досещате от заглавието, главната героиня в играта е розовата Стела, която може би вече познавате от предишни Angry Birds издания. Сега обаче виждаме и новите женски персонажи, които Rovio са измислили специално за играта – Попи, Уилоу, Далия и Гейл, както и бебето Лука. Всеки герой идва със свои собствени „страхотни сили“, а сюжетът се развива в непозната до този момент територия от света на Angry Birds – Златния остров.

От Rovio обещават, че историята на Stella ще е зарибяваща и интересна за всички и обясняват, че в нея ще видим смелост, кураж и забавление с нотка на женски героизъм и приятелство. От показаните скрийншотове става ясно, че играта ще си бъде класическа Angry Birds – с прашка и прасета, които се крият в различни структури и, естествено, трябва да бъдат уцелени и унищожени. Не е RPG като Angry Birds Epic, нито рейсингкато Angry Birds Go!

Angry Birds Stella 2

Ако вече сте нетърпеливи да си пробвате мерника в Angry Birds Stella, трябва да ви разочароваме – ще се наложи да почакате още малко, тъй като Rovio не планира да я пусне преди есента, а точна дата за премиерата все още не е обявена. Производителят обаче е категоричен, че играта ще бъде предизвикателство дори за най-опитните ветерани, така че не ни остава нищо друго, освен да продължаваме тренировките с вече наличните издания и да се готвим за Stella.

Angry Birds Stella 3

Сподели
Предишна страницаТоп 10 полезни нови функции в iOS 8
Следваща страницаLG G3 бие тройно Galaxy S5 по продажби
От години работи в сферата на медиите, рекламата и маркетинга. Интересува се от всичко ново, любопитно и креативно, както и от начина, по който динамичните промени и развитието на технологиите в съвременния свят се отразяват на хората.