Nexus 5

Знаете как стават нещата. Ако искате да разберете нещо ново в света на технологиите, трябва да следите @Luba6ky… Де да беше така, но все още не мога си позволя да ви разкрия всички тайни, които знам, защото след това от NSA, FBI, CIA и разни други такива съкращения да ме убият.

@Evleaks за сметка на това не го е страх толкова много и през последните няколко часа е доста активен, показвайки ни снимки на Nexus 5. Същият Nexus 5, който трябва да видим съвсем скоро. До преди няколко седмици въобще не се говореше за бяла версия на този телефон, докато не изтече едно примерно изображение на този модел. Наистина интересното в снимката беше, че целият телефон е бял. Не само задния панел, а целият телефон, което е доста по-различно от предния модел.

Сега @Evleaks ни свали на земята с тези снимки, които показват Nexus 5 в по-различна светлина. Докато черната версия си е същата, както си я знаем от доста време, бялата вече е малко променена. Тук виждаме телефон, който има бял гръб, но отпред продължава да си е черен. Съдейки по отзивите в интернет, тази концепция не се харесва особено много. Повечето хора предпочит чисто бял телефон, включително и аз, но явно няма да ни огрее. Не знам за вас, но аз лично предпочитам да вярвам на @Evleaks, отколкото на други сайтчета и то дни преди представянето на телефона.