Samsung Galaxy S6 S6 Edge mwc event 25

В неделя Samsung представи едни от най-добре изглеждащите си флагмани до момента, а именo Galaxy S6 и Galaxy S6 Edge. Няма как да не признаем, че вниманието на повечето от нас беше насочено към втория модел, който предлага извит от двете страни дисплей. На официалното събитие корейската компания демонстрира част от възможностите на тази извивка, но днес колегите от Phone Arena предоставиха повече подробности за функциите й:

Виж още: Ревю на Apple iPad mini 3

1. Извивката може да свети в различни цветове в зависимост от това кой ви се обажда (за всеки може да е различен цвят), давайки ви възможност за по-голяма персонализация. Така ще знаете кой ви търси, дори когато телефонът е обърнат с дисплея надолу. Трябва просто да включите тази опция от настройките и да изберете коя от двете страни да свети.

galaxy s6 edge

2. Известия – може да избере кои известия да бъдат показвани от двете страни на извития дисплей – имейли, съобщения, пропуснати повиквания и т.н.

3. Night Clock – само с един поглед на извития дисплей и ще можете да разберете колко време имате, за да спите.

Night-clock

4. Освен режима за нощен часовник, само в извитата страна на дисплея ще може да виждате информация за времето, часът, датата и други, докато останалата част от екрана е изключена.

Locked-phone-ticker

5. Information Stream – бързо и лесно, чрез плъзгане напред и назад по извития екран, ще може да видите последните новини, докато основният екран е изключен.

Information-stream

6. Любими контакти – можете да закачите предпочитаните от вас контакти за по-бърз достъп до тях за разговор или SMS. Тук ще споменем, че при обърнат телефон ще може да откажете повикването от сензора за сърдечна честота на гърба.

Вижте нашето видео за Galaxy S6 и S6 Edge: