Fast & Furious

Дона Лангли от Universal обеща, че Fast & Furious франчайзът няма да свърши с Furious 7, който очакваме през пролетта на 2015 година. По нейни думи поредицта има светло бъдеще и компанията не мисли да се спре сега. Точните и думи бяха: „Ние смятаме, че има възможност за поне още три … Мисля, че това може да стане още по-голям франчайз“.

ВИЖ ОЩЕ: „Интерстелар“ – нещо повече от ревю за нещо повече от филм

Какво значи това? Значи, че ако сте фен на колите, какъвто съм аз, следващите няколко години определено ще има какво да гледате. Fast & Furious започна като един супер екшън в началото на миналото десетилетие и вече над 13 години ни кара да настръхваме, гледайки невероятните каскади и майсторско каране. Донякъде „просто екшън“, Fast & Furious си остава един от най-запомнящите се филми на висока скорост, който сме гледали на големия екран.

Със силното присъствие на Вин Дизел и покойният Пол Уокър, този филм стана легендарен. Макар с няколко не толкова силни части, в които не присъстваха главните и най-запомнящи се физиономии, Fast & Furious надъхва вече две поколения младоци зад волана и лично аз се надявам бъдещето му наистина да е светло. Ще ми липсва Пол и без него филмът вече няма да е това, което беше. Дано поне се намери свестен негов заместник.