В началото на новата година онлайн магазинът на Теленор предлага специална селекция от 6 модела смартфони от различни ценови класове с отстъпки до 150 лв. Сред моделите клиентите ще открият двата най-нови модела на HUAWEI от серията Nova – Huawei nova 9 и Huawei nova 8i, SAMSUNG Galaxy A03s, както и XIAOMI 11T Pro 5G. Офертата е валидна при покупка в брой с абонаментен план Тотал+ или Тотал Макс от 11-и до 31-ви януари. Специалната онлайн отстъпка е достъпна след въвеждането на ексклузивния промокод NEW2022.

Флагшип моделът XIAOMI 11T Pro 5G 256GB впечатлява с бързина (зарежда до 100% за 17 минути с 120W Xiaomi HyperCharge), издръжливост (батерия с 5000 mAh), продуктивност с неговия Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G процесор, перфектна картина (плосък AMOLED дисплей с 1 милион цвята) и най-вече с кинематографичната сила на камерата си (тройна AI камера със 108 MP основна). В рамките на офертата той може да бъде закупен в брой с отстъпка от 130 лв. на Telenor.bg.

Всички онлайн плащания в онлайн магазина на Теленор се извършват при съвършена сигурност благодарение на SSL сертификата, който подсигурява безопасна, криптирана връзка между потребителя и сайта на Теленор. От оператора също така предлагат и безплатна доставка при закупуване на устройство, а самата доставка ще бъде извършена до 7 работни дни след завършване на поръчката.

Ексклузивните промоционални цени ще са налични до края на месеца, като повече информация за офертата може да бъде открита на сайта на оператора.

Сподели
Предишна страницаВиртуална къща за пазаруване
Следваща страницаНа риба в Родопите през 2022
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.