За всички музикални фенове и фенове на отишлата си вече от този свят Ейми Уайнхаус, съвсем скоро ще можете да видите документален филм за живота ѝ и нейната музикална кариера. По-горе можете да видите първия трейлър на филма, който предстои да излезе на 3 юли тази година.

Доколкото има информация, целият филм ще бъде съставен главно от архивни кадри и интервюта с Ейми Уайнхаус. Зад проекта стои успелият режисьор Асиф Кападия, режисирал друг документален филм – този за Айртон Сена, бразилският пилот и шампион на Формула 1. А „Ейми“ (Amy), както ще се казва филмът за музикалната звезда, ще разказва за началото на кариерата ѝ, трудните моменти и как тя стана толкова известна, преди да почине от алкохолно натравяне на 27-годишна възраст.

Вече съществува друг документален филм за Ейми Уайнхаус, този от 2012 година, който обаче не беше много успешен. Режисиран бе от Джейсън Бориц, познат от други документални филми, като например този за Тейлър Суифт. Дали „Ейми“ ще се справи по-добре на големия екран от предшественика, предстои да разберем.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS