Камерата на iPhone се слави като една от най-добрите мобилни такива на пазара. Ето защо, когато отивате да правите хубави снимки (а не просто селфита), вие имате нужда от нещо, което да ви помогне тези снимки да бъдат възможно най-изпипани. За целта безброй производители предлагат различни аксесоари, които по един или друг начин да помогнат на iPhone 6 / 6s да прави още по-хубави снимки и всеки притежател на смартфона от Apple би трябвало да се замисли за един такъв, ако снимките са му хоби.

И така, днес ще ви представим девет аксесоара за за вашия смартфон (най-вече iPhone), които да ви помогнат да правите чудесни снимки във всяка ситуация. Включили сме както цена, така и линкове към магазин, където е възможно. Приятно четене!

GripTight GorillaPod Stand XL

iphone-griptight-gorillapod-stand-xl

Не бихте могли да намерите по-добър и универсален помощник за снимки на открито – GripTight е триножник, който може да закрепи телефона ви къде ли не. Точно за това е идеален за къмпинги, разходки из планината и екскурзии.

Цена: около 60 лв / Купи: joby.com

EEEKit 5-in-1 Kit

iphone-eeekit-5-in-1-kit

EEEKit е нещо чудесно – за не много пари ще получите специално изработен за iPhone триножник, калъф със стойка и Bluetooth дистанционно за още по-удобни снимки на цялото семейство. Всичко това се прибира в удобна торбичка за лесна преносимост.

Цена: около 30 лв / Купи: eeekit.com

Easy-Macro Lens Band

iphone-easy-macro-lens-band

Ако макрофотографията ви забавлява, но нямате фотоапарат и дълъг обектив, Easy-Macro е тук да ви помогне. Ластикът е стабден с леща с х4 увеличение, а можете и да използвате две едновременно, за 8-кратно такова.

Цена: около 30 лв / Купи: photojojo.com

Quad Lock Tripod Adaptor

iphone-quad-lock-tripod-adaptor

Quad Lock е серия заключващи системи и калъфи за iPhone, които позволяват телефонът ви да бъде монтиран на стандартен триножник за камера или фотоапарат. Просто и лесно – това е.

Цена: около 30 лв / Купи: quadlockcase.com

Luxi For All

iphone-luxi-for-all

За тези от вас, които желаят да правят снимки с перфектна експозиция, има Luxi For All. Това е устройство, което се монтира на предната камера на вашия iPhone и така следи нивото на светлина, което попада върху разположения пред телефона обект.

Цена: около 40 лв / Купи: esdevices.com

Camalapse Mobile

iphone-camalapse

Camalapse е аксесоар, който се монтира върху триножника ви и помага да снимате идеални timelapse-ове. Има функция и да се върти, като прави оборот от 360 градуса за точно един час.

Цена: около 80 лв / Купи: photojojo.com

Pocket Spotlight

iphone-pocket-spotlight

Pocket Spotlight е идеалната допълнителна светкавица за вашия смартфон. Малка е и лесна за носене дори в джоба на панталона ви. Когато я закрепите за аудио жака на своя iPhone, всичко е готово! Аксесоарът се зарежда с USB кабел направо от телефона.

Цена: около 60 лв / Купи: photojojo.com

PED4 CH60 iPhone 6 Tripod Mount

Този допълнителен аксесоар също може да ви помогне да монтирате своя iPhone директно върху стандартен триножник. Оттам нататък вие си знаете какво да правите.

Цена: около 60 лв / Купи: thoughtout.biz

Olloclip Lens

iphone-olloclip-lens

Olloclip безспорно са най-популярните допълнителни обективи за iPhone. Комплектът е 4 в 1 и включва две макро лещи, широкоъгълна такава и fisheye. Какво повече може да искате?

Цена: около 160 лв / Купи: olloclip.com