Серията гейминг-лаптопи на Razer вече са налични за всички фенове на марката и запалените играчи в България, съобщиха от Ozone.bg. Razer Blade идва в три вариации – 13.3-инчовия Razer Blade Stealth, 14-инчовия Razer Blade и 17.3-инчовия Razer Blade Pro. Razer Blade е една от най-награждаваните серии гейминг-лаптопи през последните години, като до момента е спечелила над 30 отличия, включително награди от международното технологично изложение CES за най-добър компютър и избор на публиката.

„Партньорството ни с Razer дава възможност да предложими най-безкомпромисните гейминг лаптопи на пазара. Вече 10 години имаме удоволствието да оборудваме хиляди геймъри с най-добрата периферия и продължаваме да работим в тази посока” – коментира Любомир Бабуров, управляващ директор в Ozone.bg, където вече са налични и трите модела на Razer Blade.

Razer Blade Stealth е елегантен модел, който е създаден, за да бъде едновременно лек професионален лаптоп и мощна гейминг-машина. С едва 0.52 инча дебелина, тегло 1.3 килограма и живот на батерията до 9 часа, Razer Blade Stealth съперничи с най-издръжливите ултрабук-модели. Моделът има Quad HD+ (3200 x 1800) IGZO сензорен дисплей с висока наситеност на цветовете и контраст. Оборудван е с Windows 10, седмо поколение Intel Core i7 процесор и 16GB двуканална памет и до 1TB PCIe SSD.

Моделът е идеално решение за тези, които търсят удобен професионален лаптоп през деня и висок клас гейминг-машина вечер – за тази трансформация Blade Stealth се свързва с външната графична система Razer Core. Тя осигурява производителност на десктоп-ниво само с един Thunderbolt 3 кабел и без да е необходимо рестартиране на устройството. Това нетстандартно решение от Razer позволява професионален лаптоп да се преобрази в мощна гейминг-конфигурация за секунди.

За потребителите, които предпочитат да имат всичко в едно устройство, удобно решение е 14-инчовият Razer Blade. Той също използва най-новите Intel Core i7 процесори, а производителността е допълнена от NVIDIA GeForce GTX 1060 графична карта, която позволява високо визуално качество дори в ултра-преносим лаптоп (едва 0.7 инча дебелина). Razer Blade стандартно идва с Full HD дисплей, но се предлага и във вариант с 4K UHD сензорен екран. Моделът има 16 GB DDR4 2400 MHz двуканална памет, Killer Wireless-AC и Thunderbolt 3 свързаност.

Razer Blade Pro, последният модел от серията, ще се хареса на потребителите, които искат да се потопят в мултимедийни изживявания, без да правят компромис с размера и качеството на картината. 17.3-инчовият модел също се предлага във Full HD и 4K UHD вариации и се захранва от NVIDIA GeForce GTX 1060 графична карта и процесор Intel Core i7. Това прави машината способна на много високи скорости на опресняване и невероятни цветове с широк ъгъл на видимост.

Моделите на Razer Blade са налични в Ozone.bg от 9 март на цени от 3399 лв с ДДС.