Изящен и лъскав алуминий. 8 страхотни цвята.

iPod shuffle е изработен от едно единствено парче алуминий, но е достатъчно твърд, гладък и издръжлив, а цветовата му палитра го превръща в перфектния аксесоар. Сребристо, синьо, лилаво и жълто са част от цветовете, между които може да изберете точния за вас iPod shuffle.

 Хиляди песни за слушане

Не пропускайте да сложите любимата си песен!  Благодарение на 15-те часа живот на батерията  и 2gb памет, iPod shuffle е удобен за добавяне на хиляди песни във вашия плей лист.

Ходи навсякъде, върви с всичко.

iPod shuffle не е просто преносим. Можете да го закачите към вашата тениска, яке, раница или дамска чанта. Позволява ви да се разхождате или спортувате без да се притеснявате, че може да се откачи, а вие да загубите ценната си джаджа.

Управление. Бутоните се завръщат.

Слушайте музика само с едно кликване.

Кликащият контролен панел на устройството улеснява управлението на музика. Натиснете централния бутон, за да пуснете или паузирате песен. Външните бутони служат за да прескачате напред или назад в песента, или просто да регулирате силата на звука. Лесно като по ноти!

Пускайте каквото и както ви харесва! 

Може би сте спонтанен човек или пък предпочитате реда? Бутонът за разбъркване винаги ще угоди на стила ви на слушане. Плъзнете го наляво и ще слушате песните си в освежаващо случаен ред. Плъзнете го в средата и песните ще вървят поред. Плъзнете го надясно, за да изключите iPod shuffle.

VoiceOver. Казва ви това, което искате да чуете.

Дайте глас на песните си.

Ако слушате песен и искате да знаете името и изпълнителят й, просто натиснете новия бутон VoiceOver и той ще ви каже. Използвайте VoiceOver, за да чуете имената на плейлистите и да превключвате между тях. Новото въведение в iPod shuffle ви уведомява, дори когато батерията ви е на свършване.

Говори вашия език.

Френска любовна песен. Испанско болеро. Италианска кантата. Музикалните ви предпочитания включват песни от цял свят. Ето защо VoiceOver „говори“ 29 различни езика. Така може да ви каже имената на песните и артистите на всеки език, който изберете.

Плейлисти. Идеалният микс за всяко настроение.

Синхронизирайте със съдържанието на сърцето си.

С iTunes на вашия Mac или PC е лесно да напълните своя iPod shuffle. Просто изберете плейлистите, подкастите и другите аудио файлове, които желаете, и синхронизирайте. 

Когато един плейлист не е достатъчен.

Вероятно имате много плейлисти в iTunes на компютъра си. Една за по пътя към работата, друга за фитнес залата. Синхронизирайте плейлистите и ще получите перфектен микс за всяко ваше настроение. Благодарение на VoiceOver ще превключвате между тях и ще намерите това, което искате без да търсите.

Genius и в iPod shuffle.

Има и друг начин да се сдобиете със страхотен микс от песни на вашия iPod shuffle. Просто активирайте Genius в iTunes и го оставете да си свърши работата. Той автоматично намира песни, които си подхождат и прави миксове, които лесно да синхронизирате с iPod shuffle. Лесен начин да преоткриете песни, които не сте слушали от години.