Подобно първата снимка на Aquaman, и първата такава на Жокера се появи в Twitter. В събота DC Comics празнуваха 75-годишнината от първата поява на злодея в комиксите и по този случай режисьорът на предстоящия Suicide Squad Дейвид Айър туитна портрет на Джаред Лето (вокалист на 30 Seconds to Mars и известен млад акьор) като клоуна-принц. Пълното изображение можете да видите по-долу.

Много хора все още се съмняват в способността му да изиграе подобаващо ролята, която последно беше в ръцете на отишлия си от този свят Хийт Леджър, но все пак помнете, че Лето взе Оскар за поддържаща мъжка роля в “Клубът на купувачите от Далас” (Dallas Buyers Club). Смея да твърдя, че ако Лето играе като Жокера толкова добре, колкото и изглежда като него, то това няма как да е лошо. На колажа по-горе виждате снимката, сравнена с откъс от един от най-известните комикси за Батман – “The Killing Joke” на Алън Муур. Приликата е убийствена, като ми се струва, че целият облик на новия кино Жокер е вдъхновен от този в комикса.

Suicide Squad ще излезе по кината през август 2016 г., малко след “Батман vs. Супермен: Зората на справедливостта” (Batman v Superman: Dawn of Justice), като тези два филма са следващата част от вече обединената филмова вселена на DC Comics. Началото ѝ бе с “Човек от стомана” (Man of Steel) от 2013 г. Очакваме с нетърпение още новини покрай продукцията.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS