Технологичният влогър Алекс Колев от Tech Tips Media представя Redmi Note 12 Pro на Xiaomi. В поредното си видео ревю той коментира с какво се отличава новото предложение от предишните поколения смартфони на бранда.

Redmi Note 12 Pro е с плосък дизайн без извивки и добър хардуер в лицето на Dymensity 1080, 8GB RAM и 5000 mAh батерия, които ще бъдат от полза, ако играете игри или просто искате бързина на работа на устройството за продължително време.

Основният камера сензор е IMX766, което означава, че ще имате възможност за до 50MP снимки с добър детайл, приятни цветове и O.I.S (оптична стабилизация). Оптичната стабилизация не се среща често в този клас телефони и се справя отлично при снимане в движение или при видеоклип.

Като производителност за среден клас телефон хардуерът на Redmi Note 12 Pro е на много добро ниво.

За да разберете повече за софтуера и другите характеристики на смартфон Redmi Note 12 Pro 5G гледайте цялото ревю във видеото:

Сподели
Предишна страницаЦената да работим от вкъщи
Следваща страницаОпределяне нивото на болка
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.