Технологичният влогър Алекс Колев от Tech Tips Media представи смартфон OnePlus 11 в новото си видео ревю. Външният вид на новия флагман на компанията е доста заимстван от този на OnePlus 10 или поне в камерната част. Телефонът е приятно извит от всички страни, като горе и долу е плосък, но извивката му дава усещането, че е по-тънък, отколкото всъщност е. Размерът е стандартен и удобен да се използва и с една ръка. Задната част е матова, но въпреки това доста хлъзгава, затова е добре да инвестирате в подходящ кейс.

В предната си част телефонът има 6,7 инча Fluid AMOLED екран. Честотата на опресняване е 120 Hz, като тя може да бъде контролирана според съдържанието, което гледате – дали е видео или просто скролвате, телефонът сам ще анализира колко Hz всъщност ви трябват и ще направи необходимите настройки, като така ще пести батерията.

За производителността на OnePlus 11 може да се каже, че е супер бърз, заради много изчистеният  Android, който идва с него, както и заради много бързият му хардуер. С тези параметри телефонът е идеален и за гейминг.

В заключение може да се каже, че OnePlus 11 е от добрите попадения през последните няколко години. При него се набляга на много добрият хардуер, на сравнително изчистен софтуер и добрата оптимизация между двете.

За да разберете всички плюсове и минуси на смартфон OnePlus 11 гледайте цялото ревю във видеото:

Сподели
Предишна страницаНаселението през 2100 година
Следваща страницаГенератор на изображения базиран на последователността
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.