В дните преди Великден всеки клиент на Yettel може да се включи в забавна тематична игра и да спечели редица изненади от партньорите на телекома, както и допълнителни пакети МВ и отстъпки за смартфони и джаджи.

Потребителите могат да открият великденската игра чрез специален банер в мобилното приложение на Yettel, който ще бъде активен от 18 до 21 април. Четири дни всеки клиент на мобилния оператор, отворил приложението и включил се в играта, ще има възможност да „чупи по едно яйце“, от което ще изскача изненада.

Сред изненадите за Великден са и оферти на партньори на Yettel като „Комсед“, Praktis, Booking.com и Zlatna Ribka. Същевременно всеки включил се в поне три от четирите дни ще участва и в томбола за прахосмукачка робот Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro, която ще бъде изтеглена впоследствие.

Пълна информация за играта и  изненадите в нея потребителите могат да открият в мобилното приложение в секция „Правила и условия на кампанията“.

Мобилното приложение Yettel Bulgaria, което може да се изтегли от Google Play, AppStore и AppGallery, разполага с богата функционалност. Освен информация за потребление, текуща сметка и договори, то дава бърз достъп на клиентите на мобилния оператор до актуалните оферти, адресите на магазините и работното им време. Чрез приложението клиентите на Yettel могат да управляват и допълнителните услуги, с които разполагат, и дори да подновят абонаментния  си план към оператора, без да се налага посещение на магазин или чакане на куриер.

Сподели
Предишна страницаВаксина срещу Алцхаймер
Следваща страницаТоп 5 игри предстоящи да излязат през 2022
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.