LG G3

 

Сред най-ярките характеристики на новия G3 са:

Ÿ  5.5 инчов Quad HD дисплей с 538ppi, четири пъти по-висока резолюцията на HD и почти два пъти по-висока резолюция от Full HD дисплей.

Ÿ  13MP OIS+ (Optical Image Stabilizer Plus / Оптически стабилизатор на картината) камера с революционен Laser Auto Focus (Лазерен Автоматичен Фокус), който може да снима забележителни и поразително ясни снимки за само част от времето, нужно на обикновените камери на телефони.

Ÿ  Полиран метален заден панел, който е лек, не остават пръстови отпечатъци и e най-вече красив.

Ÿ  Аркообразна форма (Floating Arc), която е невероятно удобна, когато смартфонът се държи с една ръка  и въплъщава иновативното дизайн наследство на Rear Key.

Ÿ  Нов дизайн на потребителския графичен интерфейс (GUI), който е в унисон с мотото „Simple is the New Smart“ на G3.

Опростен UX, напомнящ за простите удоволствия

Ÿ  LG G3Умна клавиатура: Адаптивната технология учи докато пишете, помагайки Ви да въвеждате по-бързо и с по-малко грешки. Височината на клавиатурата може да бъде регулирана за по-добро напасване с ръцете на потребителя, както и отделните бутони могат да бъдат персонализирани с често използвани символи за по-бързо въвеждане.
Ÿ
Умно напомняне: Също като личен асистент, Smart Notice помага с предложения и препоръки според поведението на потребителя и различната употреба на телефона и местоположението.

Ÿ  Умна сигурност: Понеже LG разбира важността на това, личната информация да бъде защитена, G3 предлага редица засилени мерки за сигурност като:

Knock CodeTM, който позволява на потребителите да отключват телефона си с поредица от потупвания.

Content Lock поддържа личните данни и файлове в безопасност и скрити когато споделяш G3 с приятели или го свързваш с компютър.

Kill Switch предоставя на притежателите на G3 възможността да деактивират телефона си от разстояние при евентуален случай на кражба.