Ако отдавна вече ви е омръзнало да сменяте батерии, след като се е оказало, че звънецът ви не работи, точно когато имате нужда от него, има едно наистина хитро решение на вашия проблем и то се нарича безжичен кинетичен звънец!

Може би името на устройството ви звучи стряскащо странно и непознато, но всъщност ще се влюбите в този продукт, защото той не изисква никакви допълнителни грижи – просто го монтирате и забравяте за него, защото работи безупречно и безотказно винаги, когато ви е нужен.

Питате се как така без смяна на батерии – отговорът е лесен, самият звънец не изисква захранване от електрическата мрежа, а бутонът му – нищо, защото самият той произвежда нужната му кинетична енергия. Просто трябва да включите звънеца в контакт и да монтирате бутона, като го залепите с двойна лепенка до входната си врата и това е всичко – лесно, бързо и чисто.

Това ви гарантира една единствена инвестиция при закупуването на безжичния кинетичен звънец и никакви грижи за него след това, защото устройството работи на принципа на кинетичните ключове – преобразува кинетичната енергия в електрическа, чрез използването на патентовани електромагнитни конвертори и по този начин има достатъчно енергия, за да комуникира със самия звънец, без да е нужно да се поставят допълнителни батерии, които всъщност са основния проблем на устройствата от по-старите генерации – имат нужда от редовна замяна и това представлява неприятен ангажимент за собственика им.

Разбира се, когато избирате каквото и да е устройство за дома си, освен неговата функционалност, важен е и дизайнът, но не се притеснявайте за това. Безжичният кинетичен звънец е с приятен и изчистен дизайн, подходящ за всеки дом и стил. Освен това, както посочва SmartArena.bg, той е защитен със сертификат IPX7, което ви гарантира, че ще работи безотказно и във влажна среда, тоест няма да ви предаде дори и в най-силния дъжд или сняг.

Температурната амплитуда, в която функционира е широка – от -20 до +50 градуса и това е още една гаранция за качество и сигурност на продукта. Така вие можете да използвате вашия кинетичен безжичен звънец както през лятото, така и през зимата, без да се притеснявате, че ще бъде повреден от атмосферните условия, а в добавка той ви предлага цели 36 вградени мелодии, сред които можете да изберете тази, която ви допада най-много или да ги сменяте, в зависимост от настроението или от повода, по който очаквате гости.

Питате се какво би станало, ако съседът ви също си монтира безжичен кинетичен звънец, дали сигналите им няма да се смесват? Отговорът на този въпрос е отрицателен, защото производителят се е погрижил устройството да използва 32 битов код, което ви гарантира, че дори и цялата кооперация или всички съседи на улицата ви да си монтират такива звънци, те никога няма да си влияят и да се объркват при употреба.

Ако пък живеете в къща с голям двор и се чудите дали сигналът на безжичния кинетичен звънец ще е достатъчно силен, за да го монтирате на външната врата, то без притеснение можете да му се доверите, защото обхватът му е до сто метра.

Да, на пръв поглед скромното и семпло устройство, наречено кинетичен безжичен звънец, крие у себе си множество приятни изненади. Като малка частица от бъдещето, то ще направи вашия дом още по-удобен и функционален, няма да ви натоварва с излишни разходи и неприятни ангажименти и винаги ще е на пост, за да посрещне гостите ви и в най-тежките атмосферни условия, за да не пропуснете никога вече любимите хора, дошли да ви видят изненадващо или дългоочаквания гост от чужбина, който пристига с ранния самолет. Кинетичният безжичен звънец е едно малко удобство, което всеки трябва да си позволи, а входната ви врата несъмнено ще е доволна от новото си украшение.

Сподели
Предишна страницаТеленор отбелязва Свети Валентин с MB за своите клиенти
Следваща страницаКак AI подобрява античен запис
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.