анкета

Както вече знаете, в рамките на следващите няколко седмици ще проведем няколко анкети. С ваша помощ ще разберем какво е мнението на българските потребители по някои любопитни въпроси и ще видим какво мисли мнозинството от вас по някои любопитни теми. За целта сме подбрали въпросите така, че анкетите да са забавни и полезни.

Днес решихме да ви попитаме следното: как събирате информация за покупка на лаптоп? В такъв момент винаги изскачат няколко казуса, които ви тласкат към различни продукти и магазини, от които да го закупите. Какво е важно за вас, преди да вземете решение? Може би информацията от производителя, или пък мнението на хората във форумите, а дали не са консултантите в магазина?

Гласувайте според това, което има най-голямо значение за вас. Нужно е само да изберете най-близкия отговор до вашия и да си въведете имейл адреса, а за десетима от вас следващата седмица ще има по един безплатен код за активация на антивирусна програма McAfee. Печелившите ще избираме на абсолютно случаен принцип и ще се свързваме с тях именно на имейл адреса, с който са се регистрирали.

 

[contesthopper contest=”38698″]

[contesthopper contest=”38702″]

[contesthopper contest=”38703″]

[contesthopper contest=”38705″]

[contesthopper contest=”38710″]