galaxy s5

galaxy s5

Актуализация за международната версия на Samsung Galaxy S5, която ще бъде налична още този месец, ще донесе подобрения в работата на скенера за пръстови отпечатъци и камерата.

Ъпдейтът вече е наличен за Великобритания, а постепенно ще достигне и до останалите региони. Кога ще стане това зависи от бързината, с която операторите ще проведат тестовете си.

Основното подобрение може би е това на скенера за пръстови отпечатъци, от чиято точност се оплакваха голям брой потребители. Камерата и галерията на Galaxy S5,  също вече ще се отварят значително по-бързо, след като и от двете приложения имаше много недоволни потребители.

Актуализацията ще бъде достъпна ОТА или чрез приложението Kies, предназначено за синхронизиране и ъпдейт на устройствата на Samsung с помощта на компютър. Ако досега сте имали проблеми със скенера за отпечатъци  или със скоростта на отваряне на галерията или камерата на вашия новичък Galaxy S5, просто проверявайте за ъпдейти, би трябвало да го получите до края на този месец.