След дълъг период на тестване YouTube.com най-накрая предлага на всички потребители да изберат по подразбиране Material Design изгледа на сайта. Разбира се, първоначално той няма да е достъпен веднага и за всички. Заедно с Material Design идва и новият нощен режим.

До сега активирането на Dark Mode изискваше малко игра в прозореца за разработчици. След като YouTube финално премине към Material Design обаче, бутонът за включване на Dark Mode ще стане видим за всички при клик върху профилната снимка в горния десен ъгъл.

Всъщност Material Design за YouTube.com ще стане автоматично наличен за едва 1% от всички потребители, което YouTube споделят е с цел да се тества услугата. Броят потребители ще се увеличава на всеки няколко седмици. Въпреки това, редизайнът на видео платформата може да бъде достъпен и активиран ръчно, което става на youtube.com/new. Ако не ви хареса функционалността или изгледът на Material Design вариантът, можете по всяко време да се върнете към старата версия на YouTube.com.

1 коментар

Comments are closed.