До края на месеца всички модели на реномираната марка са по-достъпни с промокод PANZER

До края на месеца всеки клиент на Yettel, който закупи онлайн някой от предпазните аксесоари на реномираната марка PanzerGlass, може да се възползва от 20% отстъпка от крайната цена. Отстъпката може да бъде получена с прилагане на промокод PANZER.

От малък датски стартъп, основан през 2013 г., днес PanzerGlass се е разраснал до глобална компания с присъствие на пет континента, произвеждаща едни от най-качествените протектори за екрани, калъфи и други аксесоари за мобилни устройства – лаптопи, смартфони, таблети, дисплеи в автомобили и смарт часовници. Аксесоарите на компанията се прилагат лесно и предпазват отлично апаратите, в комбинация с които се използват. Използването на протектор за екран PanzerGlass добавя допълнителен слой защита, така че да не се налага да оставяте устройството си с дни и да харчите цяло състояние за ремонт на екрана.

Аксесоарите на PanzerGlass имат антибактериална повърхност, благодарение на която 99,99% от най-често срещаните бактерии върху повърхности като мобилните телефони могат да оцелеят само до 24 часа върху стъклото.

Yettel предлага защитни аксесоари на PanzerGlass за някои от най-популярните модели в момента като серията Samsung Galaxy S22, iPhone 13, Apple Watch, Galaxy Watch и много др.

Всички предложения на PanzerGlass можете да откриете на сайта на Yettel.

Сподели
Предишна страницаУмните дрехи на бъдещето
Следваща страницаНовите превозни средства на Toyota
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.