В предложението са включени всички модели, които не са част от други оферти и се заплащат в брой

 

До края на тази седмица Yettel предлага на всички свои бъдещи и настоящи клиенти възможност за покупка с 10% отстъпка на Huawei часовници и аксесоари, при покупка от онлайн магазина на оператора. Специалната промоционална цена е достъпна след въвеждането на промокод HUAWEI при поръчка. С него всички модели, които не са част от други промоции на мобилния оператор, могат да бъдат закупени с 10% по-ниска цена.

В своя онлайн магазин Yettel има богато портфолио от мъжки, дамски и спортни умни часовници и редица други аксесоари на китайския производител. С 10% отстъпка от крайната цена се предлага актуалният модел за хората, обичащи бягането – Huawei WATCH GT Runner. Той е първият часовник на компанията, ориентиран към професионално бягане, както и към всички, които искат да вложат повече и по-сериозни усилия в една от най-естествените и популярни спортни активности. Освен мощния хардуер и точните сензори, сред отличителните черти на продукта са следенето на потенциала за бягане – Running Ability Index (RAI), и тренировъчният план Periodical Science Training Programme. Huawei WATCH GT Runner е не само интелигентен асистент, а и ценен личен треньор. На база на данните от средата и здравните данни на трениращия той е в състояние да изготви научнообоснован ефективен тренировъчен план.

Сред останали интересни предложения в онлайн магазина на Yettel можем да откроим разновидностите на Huawei WATCH GT 3 – изключително елегантни и мощни устройства, които също могат да бъдат закупени на по-ниска цена до края на настоящата седмица. На отстъпка се радват и много от другите подобни устройства на Huawei, в това число Watch 3, Watch 3 Pro, както и Watch GT 2 и GT 2 Pro.

С 10% отстъпка могат да бъдат закупени и комплект слушалки като Huawei FreeBuds Pro, HUAWEI FreeBuds 4i и умните аудио очила Huawei X Gentle Monster Eyewear II.  Освен това към аудио продуктите има още аудио колонки Sound Joy и Sound X, а сред намалените продукти е дори умният кантар Scale 3, който работи отлично в комбинация с всички фитнес функции на часовниците и фитнес гривните на марката.

Всички часовници и аксесоари се предлагат с Тотал Макс, които осигуряват максимално дигитално изживяване и достъп до първокласната мрежа на Yettel, сертифицирана с пет  поредни отличия за качество Best in Test от независимата организация umlaut. Те предлагат неограничено количество включени мегабайти, неограничени минути към всички национални мрежи и в роуминг в зона ЕС, както и достъп до множество допълнителни услуги.

Повече информация за предложенията можете да намерите тук.

Сподели
Предишна страницаСтартира инициативата „Българската кирилица“
Следваща страницаНова технология от Mastercard
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.